Can't add attachments again

If you need assistance of any kind please email april.boudreau@allbrands.com. I generally respond within 24-48 hours but will ALWAYS respond. IF YOU DO NOT RECEIVE A RESPONSE YOUR EMAIL PROBABLY CAME BACK TO ME AS UNDELIVERABLE. SPAM FILTERS SET ON HIGH OFTEN REJECT EMAILS FROM FORUM PROGRAMS. YOU WILL HAVE TO SET YOUR SETTINGS LOWER TO RECEIVE MY RESPONSES.
Post Reply
User avatar
txlerman
Master Stitcher
Master Stitcher
Posts: 476
Joined: Thu Dec 07, 2006 6:53 pm
Location: Texas
Contact:

Can't add attachments again

Post by txlerman » Sat Jun 23, 2007 9:46 pm

When I try to add an attachment it says that my attachment capacity is at the max. When I check on my PM page, it says my attachment box is 0% full. Help!! :D Janie

User avatar
aussiecarolyn
Master Stitcher
Master Stitcher
Posts: 5191
Joined: Thu Oct 20, 2005 5:16 am
Location: Peninsular -Victoria - Australia Janome 9000 & 300E
Contact:

Post by aussiecarolyn » Sat Jun 23, 2007 10:40 pm

Problem has been reported, being the weekend it may take time to rectify.
I also tried to upload a picture and received error message.

User avatar
txlerman
Master Stitcher
Master Stitcher
Posts: 476
Joined: Thu Dec 07, 2006 6:53 pm
Location: Texas
Contact:

Post by txlerman » Sat Jun 23, 2007 10:51 pm

Thanks, it happened to me a couple of days ago and finally corrected itself. Maybe it will be taken care of in the morning--I hope!! Thanks so much for your reply. :D Janie

User avatar
aussiecarolyn
Master Stitcher
Master Stitcher
Posts: 5191
Joined: Thu Oct 20, 2005 5:16 am
Location: Peninsular -Victoria - Australia Janome 9000 & 300E
Contact:

Post by aussiecarolyn » Sun Jun 24, 2007 7:16 am

Looks like uploading is working fine now.

User avatar
txlerman
Master Stitcher
Master Stitcher
Posts: 476
Joined: Thu Dec 07, 2006 6:53 pm
Location: Texas
Contact:

Post by txlerman » Sun Jun 24, 2007 8:05 am

Thanks so much for your help!! :D Janie

CajunQuilter
Administrator
Administrator
Posts: 17048
Joined: Mon Mar 12, 2007 11:05 am
Location: Maryland
Contact:

Post by CajunQuilter » Sun Jun 24, 2007 10:34 am

I will report this to IT along with all the other issues with attachments from members I received in PM's and emails. However I will restate try again a little later. This issue always seems to rectify itself. Cajun
Carol
Administrator, SewForum
Twitter@allbrands1976
Facebook AllBrandsBatonRouge

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests