"Waiting for sewforum.com" S-L-O-W!!!

If you need assistance of any kind please email april.boudreau@allbrands.com. I generally respond within 24-48 hours but will ALWAYS respond. IF YOU DO NOT RECEIVE A RESPONSE YOUR EMAIL PROBABLY CAME BACK TO ME AS UNDELIVERABLE. SPAM FILTERS SET ON HIGH OFTEN REJECT EMAILS FROM FORUM PROGRAMS. YOU WILL HAVE TO SET YOUR SETTINGS LOWER TO RECEIVE MY RESPONSES.
Locked
User avatar
pjk0326
Master Stitcher
Master Stitcher
Posts: 520
Joined: Sat Nov 04, 2006 12:40 pm
Location: Michigan
Contact:

"Waiting for sewforum.com" S-L-O-W!!!

Post by pjk0326 » Tue May 15, 2007 3:15 pm

I have a high speed internet connection and for the second day there seems to be a real lag when I attempt to open a thread. I am only having this issue with sewforum.com. Last night, I finally gave up and browsed elsewhere, but I miss not checking out all the threads here!
Today, the same thing is happening!
Just wondering if others have noticed this happening to them also.
Pam

User avatar
cluelesslySewing
Master Stitcher
Master Stitcher
Posts: 2383
Joined: Mon Jan 22, 2007 2:10 pm
Location: New Jersey, Brother CS600I, Brother PE700, Brother 270D
Contact:

Post by cluelesslySewing » Tue May 15, 2007 3:30 pm

Yes Pat, same thing. I read a post earlier from Neiner I think about the same thing and Jim explained why this might be happening. So many people on and each page has to be rebuilt as we view it? Something along those lines, I thought it was just me but apparently not. Deb

User avatar
pjk0326
Master Stitcher
Master Stitcher
Posts: 520
Joined: Sat Nov 04, 2006 12:40 pm
Location: Michigan
Contact:

Post by pjk0326 » Tue May 15, 2007 3:40 pm

While I am glad to know it not "just me", I am disappointed because I fear this may be what we will have to deal with from here on out.
I am not web-server savvy but wonder if this means sewforum would have to upgrade its server in order to eliminate this problem?
Pam

User avatar
cluelesslySewing
Master Stitcher
Master Stitcher
Posts: 2383
Joined: Mon Jan 22, 2007 2:10 pm
Location: New Jersey, Brother CS600I, Brother PE700, Brother 270D
Contact:

Post by cluelesslySewing » Tue May 15, 2007 8:02 pm

I don't know, it's very frustrating, and I've found that I don't stay for as long - well actually longer - but am getting less and less posts on the board because of the wait. *sigh* oh well, guess that means more sewing for me then :)

User avatar
Sheila in OZ
Master Stitcher
Master Stitcher
Posts: 299
Joined: Wed May 09, 2007 5:23 pm
Location: Melbourne Austalia
Contact:

Post by Sheila in OZ » Tue May 15, 2007 8:14 pm

Well I'm glad its not me .... as its happening more at work than at home and I was worried it was our network :)

Sheila in OZ

User avatar
Angelique
Master Stitcher
Master Stitcher
Posts: 1193
Joined: Sun Feb 11, 2007 12:03 am
Location: Austin,TX Janome 350e
Contact:

Post by Angelique » Tue May 15, 2007 9:07 pm

Good to know as well, I have high speed and it is just dragging for me too. I started noticing it yesterday and all day today.

User avatar
pjk0326
Master Stitcher
Master Stitcher
Posts: 520
Joined: Sat Nov 04, 2006 12:40 pm
Location: Michigan
Contact:

Post by pjk0326 » Tue May 15, 2007 9:20 pm

Mine started yesterday and all day today also! I know Jim suggested the more people who are here, the more the site will bog down but late this afternoon there were only something like 86 here and it still was slow as molasses.
I will continue to check each day to see if things improve but just cannot stand waiting around for a thread to open up so will definitely not spend nearly as much time here as in the past!
Pam

User avatar
Karebelle
Master Stitcher
Master Stitcher
Posts: 6847
Joined: Thu Apr 01, 2004 3:35 pm
Location: SE Michigan
Contact:

Post by Karebelle » Tue May 15, 2007 9:33 pm

I have had the same problems and just checked in here to see if it others were too. It does seem strange that it was moving along fine until just yesterday. It takes forever for some pages to load and I just don't have that kind of patience.

CajunQuilter
Administrator
Administrator
Posts: 17048
Joined: Mon Mar 12, 2007 11:05 am
Location: Maryland
Contact:

Post by CajunQuilter » Tue May 15, 2007 9:45 pm

I have emailed the IT Dept. at AllBrands this afternoon about this problem-I can count to 60 before some of my screens change. When I am not here my computer speed is normal.
Carol
Administrator, SewForum
Twitter@allbrands1976
Facebook AllBrandsBatonRouge

Deedles

Post by Deedles » Tue May 15, 2007 10:41 pm

Add me to the slow as molasses list. Yesterday around 2pm it got a bit faster for me but right now it's taking almost 2 minutes for each page to load. Yes, I timed them!

As much as I miss SF, I am finally getting some sewing done! LOL!

User avatar
Angelique
Master Stitcher
Master Stitcher
Posts: 1193
Joined: Sun Feb 11, 2007 12:03 am
Location: Austin,TX Janome 350e
Contact:

Post by Angelique » Tue May 15, 2007 10:45 pm

I bet it all has to do with Anitas Lacy Girl Font Freebie, it's a hot one right now. :wink:

CajunQuilter
Administrator
Administrator
Posts: 17048
Joined: Mon Mar 12, 2007 11:05 am
Location: Maryland
Contact:

Post by CajunQuilter » Wed May 16, 2007 9:35 am

IT was just online checking so I will await the reply from AllBrands IT-rest assured they have been notified and are working with us to fix the problem. Cajun
Carol
Administrator, SewForum
Twitter@allbrands1976
Facebook AllBrandsBatonRouge

Truvie
Master Stitcher
Master Stitcher
Posts: 904
Joined: Thu Oct 19, 2006 4:34 pm
Location: Portland, OR PR600, Innovis 4000D
Contact:

Post by Truvie » Wed May 16, 2007 10:48 am

Good to know that a lot of us are experiencing this situation. I thought at first the slowdown was because of my one-lung laptop..but it's the same on the screamin' demon desk top.

Patience is a virtue, but waiting for slow pages to load will test the patience of a saint!

Glad that IT has been contacted though...fingers crossed and don't hold your breath between pages...you might turn blue and fall off the chair!
:shock:

CajunQuilter
Administrator
Administrator
Posts: 17048
Joined: Mon Mar 12, 2007 11:05 am
Location: Maryland
Contact:

Post by CajunQuilter » Wed May 16, 2007 2:14 pm

We seem to be moving faster now. Thank you IT!!
Carol
Administrator, SewForum
Twitter@allbrands1976
Facebook AllBrandsBatonRouge

User avatar
qmhhmk
Master Stitcher
Master Stitcher
Posts: 242
Joined: Sun Jan 14, 2007 9:30 pm
Location: BC-Canada, Bernina Artista 165, Janome MC 7000
Contact:

Post by qmhhmk » Wed May 16, 2007 2:37 pm

Still very, very slow for me and this seems to be the only place that's affected. I've stopped cheking out a lot of the threads (before I used to read all of them) and only pick off one or two. I can't take that much time to go to each one. I know you're trying your best to fix things - it's not a complaint, honest, just a comment.

User avatar
Sew_Shine
Master Stitcher
Master Stitcher
Posts: 1136
Joined: Thu Sep 07, 2006 8:47 pm
Location: Let your light sew shine... Matthew 5:16
Contact:

Post by Sew_Shine » Wed May 16, 2007 10:10 pm

Ditto! Still very slow for me! Hope they are able to work it out soon!

Rebekah

PAAngel

Post by PAAngel » Thu May 17, 2007 3:47 am

We are working on it. IT is trying to help us. It is the amount of new members and the increase in the number of new posts. We have a lot of members on line at the same time. Upwards to 170 to 200 members.

We are working on various solutions and should be back to normal as fast as we can.

User avatar
Kilty
Master Stitcher
Master Stitcher
Posts: 1374
Joined: Sat Apr 29, 2006 10:45 pm
Location: South Alabama
Contact:

Post by Kilty » Thu May 17, 2007 9:30 am

Angelique wrote:I bet it all has to do with Anitas Lacy Girl Font Freebie, it's a hot one right now. :wink:
Too funny! (and true)

I for one want to thank all the folks at Allbrands for supporting this free forum for us! We may complain a bit when things aren't going right, but we keep coming back.

I love this forum and all the cyber-friends I've met here. Thanks Allbrands.

kj

User avatar
awynn73
Master Stitcher
Master Stitcher
Posts: 306
Joined: Sat Mar 24, 2007 7:21 pm
Location: Lafayette TN brother cs6000, Janome 350e, singer U34 and featherweight
Contact:

Post by awynn73 » Thu May 17, 2007 6:13 pm

I was scared it was my computer. I think this web site is one of the few things I do on my laptop(on the internet) I am so happy the problem is being addressed. I am not complaining (beggers can't be choosers :lol: ) But I have found myself leaving far less coments because just don't have the time.

but I'm not going anywhere!!!

User avatar
sewbizness
Sewing Junkie
Sewing Junkie
Posts: 122
Joined: Thu Jan 04, 2007 2:56 pm
Location: Frisco,TX
Contact:

Post by sewbizness » Thu May 17, 2007 6:28 pm

I've also been experiencing the problem with pages loading ssslllloooooowwwly. I was beginning to think my pc had picked up a virus and I wasn't looking forward to telling my husband that news! Then I realized it was only an issue when I was on this site. I'm hooked on this web site and I think I might need a 12-step program if anything ever happens to it! :shock:

Thanks for contact tech support. Hopefully the problem will be resolved quickly.

Locked

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests