Issue after website update

If you need assistance of any kind please email april.boudreau@allbrands.com. I generally respond within 24-48 hours but will ALWAYS respond. IF YOU DO NOT RECEIVE A RESPONSE YOUR EMAIL PROBABLY CAME BACK TO ME AS UNDELIVERABLE. SPAM FILTERS SET ON HIGH OFTEN REJECT EMAILS FROM FORUM PROGRAMS. YOU WILL HAVE TO SET YOUR SETTINGS LOWER TO RECEIVE MY RESPONSES.
Post Reply
User avatar
Newbie 2013
Master Stitcher
Master Stitcher
Posts: 792
Joined: Fri May 24, 2013 8:22 am
Location: FL
Contact:

Issue after website update

Post by Newbie 2013 » Wed Nov 30, 2016 4:55 pm

The very next day after the design of the "Sew Forum" website was updated I started experiencing a big issue. I am not able to see any replies posted before this day. Any posts from all other users or my own are not visible to me. It is a little strange why nobody else mentioned this, or is It I only who has this issue. I hope it is possible to fix this problem.

Thank you
Olga

You may not sell or share digitized designs, you may stitch them
on whatever you like. Personal use and on gifts only.
You may change colors or re-size if you like, you may also
merge with other designs. Do not claim as your own.

User avatar
oldcrow
Master Stitcher
Master Stitcher
Posts: 1067
Joined: Fri Oct 09, 2015 9:48 pm
Contact:

Re: Issue after website update

Post by oldcrow » Thu Dec 01, 2016 11:52 am

I saw where you posted about this before...I'm trying to "see" what you are seeing...can you post a link to one of the subjects you are having
this issue with....? I am assuming it's in the "digitizing request" section ...since that's where you hang out most often and I've noticed some of
you stuff seems to be missing....is that what you are talking about???????

User avatar
Newbie 2013
Master Stitcher
Master Stitcher
Posts: 792
Joined: Fri May 24, 2013 8:22 am
Location: FL
Contact:

Re: Issue after website update

Post by Newbie 2013 » Thu Dec 01, 2016 2:43 pm

"oldcrow" thank you for respond :)

Previously I posted about request I responded and it disappeared. Then I've been told it was deleted by forum rules. So it is not the problem.

Problem is:
If I trying to open any post which was started before website update and does not have any replies since that day I am seeing this window : Issue 1

If the post having new replies (posted next day after website update or later) I am seeing this window: Issue 2

I picked random chats.


Attachments below
Attachments
Issue1.JPG
Issue2.JPG
Olga

You may not sell or share digitized designs, you may stitch them
on whatever you like. Personal use and on gifts only.
You may change colors or re-size if you like, you may also
merge with other designs. Do not claim as your own.

User avatar
oldcrow
Master Stitcher
Master Stitcher
Posts: 1067
Joined: Fri Oct 09, 2015 9:48 pm
Contact:

Re: Issue after website update

Post by oldcrow » Mon Dec 05, 2016 6:26 pm

wow~ That's different!!!!! I hope they can fix this before to much time passes and it becomes impossible! Come on guys...take a look at
it....something is off kilter.

User avatar
JohnFD
Site Admin
Site Admin
Posts: 47
Joined: Fri Oct 11, 2002 11:00 am
Location: Baton Rouge, LA
Contact:

Re: Issue after website update

Post by JohnFD » Thu Feb 02, 2017 9:40 am

Those settings are on your User Control Panel > Board Preferences > Edit Display Options > Display posts from previous days > All Posts

User avatar
Newbie 2013
Master Stitcher
Master Stitcher
Posts: 792
Joined: Fri May 24, 2013 8:22 am
Location: FL
Contact:

Re: Issue after website update

Post by Newbie 2013 » Sat Feb 04, 2017 9:26 am

JohnFD wrote:
Thu Feb 02, 2017 9:40 am
Those settings are on your User Control Panel > Board Preferences > Edit Display Options > Display posts from previous days > All Posts


Thank you so much.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests